Wake-Up Schools is de noemer waaronder de wereldwijde gemeenschap van zenmeester Thích Nhất Hạnh mindfulness in het onderwijsveld brengt. Het is de belangrijkste bron van voeding en ondersteuning voor HappyTeachers.nu terwijl wij op onze beurt ervaringen en inzichten bijdragen om Wake-Up Schools te ondersteunen.

Wake-Up schools steunt op 3 pilaren:
o   Embodiment: Aware that my actions of body, speech and mind are my true continuation, I am determined to cultivate mindfulness in my daily life and not to teach it only as a theory or technique.

o    Service: Aware that sharing the practice in the spirit of giving enriches myself and others, I am determined to offer the teachings of mindfulness freely and openly, and not for my own personal gain or profit.

o   Community: Aware that my happiness and the happiness of students, parents, colleagues and the whole school are deeply interconnected, I am determined to build and maintain a school community that generates and embodies inclusiveness, compassion, and understanding.

Klik hier om de website te bezoeken.